Bezettingsbarometer geeft realtime inzicht in bezettingsgraad

Als voorbereiding op nieuwe omgangsvormen in een 1,5 meter maatschappij, heeft Embrace de MyAmigo bezettingsbarometer ontwikkeld. Deze toepassing geeft realtime inzicht in de bezettingsgraad binnen organisaties.

Toepassing bezettingsbarometer

Gasten melden zich met een QR-code bij de bezettingsbarometer bij de entree van uw organisatie, zowel bij aankomst als bij vertrek. Er komt direct realtime informatie beschikbaar voor de gast en uw host(ess), met eenvoudige kleurcodering in een praktisch dashboard. Uw host(ess) kan ontvangstgedrag beïnvloeden en toegangsbeheer reguleren, afhankelijk van de bezettingsgraad en mogelijkheden om tenminste 1,5 meter afstand te bewaren.

Meer informatie

Embrace staat voor beleving, de bezettingsbarometer geeft uw gasten een veilig en vertrouwd gevoel. Meer informatie over de bezettingsbarometer of andere smart hospitality dienstverlening? Vul hieronder het formulier in.

Door dit formulier te versturen ga ik ermee akkoord dat Embrace mijn persoonsgegevens verwerkt om mijn vraag in behandeling te nemen en te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.