Receptie en hostess van Embrace Hospitality Services

De bezetting van de ontvangstruimte nemen we geheel of gedeeltelijk over. Samen met jou als opdrachtgever bepalen we welk ‘hospitality-DNA’ een locatie vraagt, om daarvoor de juiste mensen te selecteren uit ons landelijke netwerk.

Embrace stationeert al jarenlang hospitalitymedewerkers bij uiteenlopende bedrijven en organisaties. Dat vriendelijke gezicht bij de receptie. Die attente gastvrouw bij de entree. Medewerkers die geen host spelen, maar het zijn. 

Kwaliteit dienstverlening is verzekerd

We bieden een ruim palet aan trainingen om competenties en vaardigheden (door) te ontwikkelen die specifiek zijn voor een locatie. Dit kan uiteenlopen van een teamtraining in hospitality tot omgaan met agressie en van individuele communicatievaardigheden tot levensreddend handelen.  

De continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening is verzekerd. Die waarborgen we met inwerkprogramma’s op maat en effectieve programma’s om verloop en ziekteverzuim te minimaliseren. Niet toevallig liggen het verloop en het ziekteverzuim bij ons lager dan het gemiddelde.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Door dit formulier te versturen ga ik ermee akkoord dat Embrace mijn persoonsgegevens verwerkt om mijn vraag in behandeling te nemen en te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.
 
 

Receptie en hostess services

usp

Front of house services

usp

Smart hospitality solutions

usp

Concepts en consultancy

usp